[Premier League] Ruime zege voor Swansea bij Fulham

Swansea City heeft zaterdag met 3-0 bij Fulham gewonnen in de Premier League. Gylfi Sigurdsson maakte tegen de ploeg van trainer Martin Jol twee doelpunten. De IJslander opende de score tien minuten voor rust en sloeg in de 66e minuut opnieuw toe. Ook Joe Allen vond nog het net.

Michel Vorm hield voor de twaalfde keer dit seizoen in de competitie zijn doel schoon. Swansea stijgt naar de achtste positie met 39 punten. Fulham staat elfde met 36 punten.

Wigan Athletic slaagde er voor eigen publiek niet in om afstand te doen van de laatste plaats. Tegen West Bromwich Albion werd het 1-1. James McArthur zette de thuisploeg in de 54e minuut nog wel op voorsprong, maar Paul Scharner maakte tien minuten later gelijk. Wigan komt wel op gelijke hoogte met Queens Park Rangers en Wolverhampton Wanderers.

Ruime zege voor Swansea bij Fulham (Foto: Novum)