Marijke Helwegen: Jezus vindt mij best leuk

Marijke Helwegen is ervan overtuigd dat Jezus Christus haar wel ziet zitten. "Van boven kijkt hij naar mij en denkt: daar loopt Marijke weer met haar lipjes getuit en borstjes vooruit", vertelt Helwegen voor de camera van Novum Nieuws. "Dat vindt hij leuk."

Tijdens de kerstdagen is Helwegen dan ook in de kerk te vinden, hoewel dat haar vaak kritiek oplevert. "Mensen denken altijd dat ik niet gelovig kan zijn, omdat ik iets aan mijn uiterlijk heb laten doen." Dat is volgens de 62-jarige socialite onzin. "In het geloof gaat het veel over schoonheid, daarom voel ik me daar thuis."

Met een botoxbehandeling onder de kerstboom is volgens Helwegen dan ook niets mis. "Ik denk dat Jezus maar een ding wil: dat wij in naastenliefde met elkaar leven. Dat is nou net wat we niet doen."

Helwegen heeft botox dit jaar niet op haar verlanglijstje voor kerst staan. "Ik hoop dat ik cadeautjes krijg voor de poezen, ik heb een heel lijstje gemaakt met spulletjes die ze leuk vinden", vertelt de dierenvriend. "Mijn man Harry heeft het hele land doorgereden om ze te halen."