'Morrowind en meer in Skyrim'

Skyrim is een grote game en de wereld waar Skyrim in ligt is nog groter. Ergens, diep in de bergen van Skyrim ligt een pad naar een open poort. Spelers kunnen niet door de poort maar het pad loopt wel verdacht verder, blijkbaar naar de wereld van Morrowind.

Eén speler veranderde wat instellingen en ging op onderzoek uit. De speler ontdekte dat het pad doorliep en dat het landschap ook buiten bereik van spelers verder ging. Na een poosje wandelen wordt het landschap wel minder gedetailleerd en minder mooi weergegeven maar de speler kan wel verder komen. Het blijkt dus dat de volledige landmassa voor Morrowind in de game zit.

Alhoewel Morrowind en andere stukken land wel in kleinere vorm in het spel zit blijft het een hele grote landmassa die niet gebruikt wordt. Daarnaast zijn bekende landkenmerken zoals Vvardenfell en de Imperial City wel te herkennen. Wat de plannen zijn voor het gebied buiten bereik is niet bekendgemaakt. Het kan eventueel gebruikt gaan worden voor toekomstige uitbreidingen of misschien wel voor de 'Modding-community', we zullen nog even moeten afwachten.

Benieuwd naar hoe het allemaal eruit ziet? Bekijk hier dan een volledige foto-rapportage van de gebieden buiten Skyrim.