FOK!sport in gesprek met... Jules Reimerink (Energie Cottbus)

Ook dit seizoen zullen DerMeister en Wessenator onze voetballende landgenoten in het buitenland weer wekelijks volgen. In het kader hiervan heeft FOK!sport contact gezocht met Jules Reimerink, speler van Energie Cottbus. We vroegen hem mede naar zijn verwachtingen voor komend seizoen.

Reimerink kende met Energie Cotbuss een goede start van het seizoen: "De start was heel erg goed, van de zes wedstrijden hebben we er vier gewonnen. Eén gelijk en éen verloren. We staan nu vierde met dertien punten, twee achter de koploper", aldus de aanvaller tegenover FOK!sport.

Ook verwacht de voormalig speler van onder meer FC Twente veel van zijn eigen: "Ik verwacht heel veel van mijzelf dit jaar, ik heb het heel erg naar mijn zin hier. Ik hoop natuurlijk wel op een mooie transfer op het eind van het jaar of het seizoen daarop. Gewoon mijn uiterste best doen en dan zien we wel wat er gebeurt."

Over interesse had Reimerink afgelopen transferperiode niet te klagen: "Ja er waren een paar clubs die interesse hadden, maar daar wil ik liever niet op in gaan. Het was niet zo concreet dat ik echte contracten heb gezien. Er is wel veel naar me gevraagd bij mijn zaakwaarnemer, dus dat gaf wel aan dat ik goed bezig ben."

Volg Jules Reimerink en zijn andere voetballende landgenoten in het buitenland wekelijks in het item Voetballers over de Grens.

Een vorig interview met Reimerink is hier terug te lezen.


Jules Reimerink in duel met Ryan Babel