Bieber maakt kans op plaats in Bowling Hall of Fame

Justin Bieber is wederom genomineerd voor een bijzondere prijs. In juni mocht de 17-jarige zanger al een country-award in ontvangst nemen. Bieber maakt nu ook kans op een ereplaats in de Bowling Hall of Fame.

Kim Kardashian, Lady Gaga en de Jonas Brothers maken ook kans op deze prijs. Zij zijn niet genomineerd om hun uitzonderlijke bowlingtalent, maar volgens de organisatie hebben zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de stijgende populariteit van bowlen. Via een website kan gestemd worden en uiteindelijk zal de winnaar in de Bowling Hall of Fame in Texas te bewonderen zijn.

Kim Kardashian is genomineerd omdat er niemand zo elegant kan bowlen als zij. Kardashian trekt uiteraard geen oude bowlingschoenen aan, zij werd op de bowlingbaan gespot toen zij een sexy jurkje en stiletto pumps droeg. Justin Bieber maakt kans op de prijs dankzij de videoclip van Baby. In deze video danst hij op de bowlingbaan en gooit hij ook nog een strike. Vorig jaar sleepte Taylor Swift de prijs van Bowling Hall of Fame in de wacht.


Bieber maakt kans op plaats in Bowling Hall of Fame (Foto: Novum)