PSV rekent niet meer op Gomes

De kans is klein dat Heurelho da Silva Gomes komend seizoen in het shirt van PSV speelt. Marcel Brands, technisch directeur van de Eindhovenaren, sluit een terugkeer van de Braziliaanse goalie voorlopig uit.

Brands bevestigde in een eerder stadium nog wel dat hij en trainer Fred Rutten telefonisch contact met Gomes hebben gehad. In deze gesprekken liet de Braziliaan duidelijk merken open te staan voor een terugkeer naar de Lichtstad. Toch staat de mogelijke transfer op losse schroeven.

"Ik reken niet op de komst van Gomes," aldus Brands tegenover Voetbal International. "Wij hebben in Andreas Isaksson onze eerste doelman en Gomes is eerste keus bij Tottenham Hotspur. Ik heb geen aanwijzigingen dat dit gaat veranderen."

PSV is nog niet slagvaardig op de transfermarkt. Afgelopen nacht werd bekend dat Stijn Schaars, die nadrukkelijk in de belangstelling van de ploeg uit Eindhoven stond, voor Sporting Lissabon heeft gekozen. Daarnaast is de komst van de Zuid-Koreaan Dong-Won Ji ook nog niet zeker. Naast de Eindhovense club zit ook het Engelse Sunderland achter de talentvolle aanvaller aan.