'Hodgson gaat opnieuw voor Toivonen'

West Bromwich Albion is vastberaden volgend seizoen te beschikken over Ola Toivonen. De Engelse club gaat deze zomer een nieuwe poging wagen om de PSV'er te halen. Afgelopen seizoen gooide manager Roy Hodgson ook al een lijntje uit, toen als eindverantwoordelijke bij Liverpool.

Sinds de winterstop is hij aan de slag bij WBA, maar Toivonen is hij nog niet vergeten. Het hoge prijskaartje wat om de nek van de aanvaller hangt, vormt echter een obstakel voor de club. Dat schrijft Aftonbladt. PSV zit dan wel in financiële nood en heeft iedere euro hard nodig, maar happig op het verkopen van Toivonen zijn de Eindhovenaren niet. Daar moet wel een bedrag van ruim dertien miljoen euro tegenover staan. West Bromwich Albion zou dat niet op tafel kunnen of willen leggen. 

Het contract van Toivonen bij PSV loopt volgend seizoen ten einde, maar de club heeft een eenzijdige optie om die verbintenis met twee jaar te verlengen. De Zweed speelt sinds 2008 in Eindhoven. PSV zag zondag de belangrijke Balázs Dzsudzsák vertrekken naar Rusland.