[CL] Uitslag Tottenham Hotspur - Real Madrid

Real Madrid heeft zich zoals verwacht geplaatst voor de halve finales van de Champions League. Na de 4-0 zege in Madrid werd ook in Londen gewonnen van Tottenham Hotspur, het werd 0-1.

Ondanks de grote nederlaag in Madrid geloofden de Spurs nog in een wonder. Ze begonnen dan ook zeer aanvallend aan de wedstrijd. Ook de Madrilenen kregen hierdoor kansen, maar Tottenham had geen keus. Het aanvallende spel leverde voor rust één goede kans op, maar Pavljoetsjenko verprutste deze. Er werd weliswaar ook een keer gescoord, maar dit doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.

In de tweede helft werd de wedstrijd snel beslist. Bij een ongevaarlijk schot van Ronaldo ging Gomes in fout. na de 0-1 kregen beide ploegen nog kansen, maar de spanning was definitief verdwenen. Real Madrid treft in halve finales van de Champions League nu aartsrivaal FC Barcelona.