Bulykin wil bij ADO Den Haag blijven

Dmitri Bulykin ziet een langer verblijf bij ADO Den Haag wel zitten. De grote Russische spits wordt op dit moment gehuurd van Anderlecht, maar hij zou graag bij het team van trainer John van den Brom willen blijven.

Bulykin is van mening dat beide partij een overeenstemming kunnen bereiken over een definitieve transfer van de Rus naar Den Haag. De spits zal, indien nodig, salaris willen inleveren.

"Daar moet echter wel over te praten zijn. Voor mij hoeft geld niet de reden te zijn voor het al dan niet doorgaan van een transfer. Ik wil graag blijven", aldus Bulykin tegenover Voetbal International. De Rus leeft dit seizoen helemaal op in Den Haag en scoorde al vijftien competitiedoelpunten.

Behalve Bulykin wil ADO ook verder met aanvoerder Timothy Derijck. Aan het eind van het seizoen gaan beide partijen rond de tafel om over een contractverlenging te onderhandelen. De 24-jarige Derijck staat nog tot medio 2012 onder contract bij ADO. Mochten beide partijen eruit komen, dan zal dit contract worden verlengd tot 2014.