[Premier League] Suárez direct trefzeker

Luis Suárez heeft woensdag direct zijn waarde bewezen voor zijn nieuwe ploeg Liverpool. De Uruguayaan scoorde in de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Stoke City het tweede doelpunt. Suárez werd vrijdag voor een slordige 25 miljoen euro door Liverpool overgenomen van Ajax.

Suárez kwam na een uur spelen in het veld als invaller voor Fabio Aurelio. Nog geen twintig minuten later had de aanvaller zijn eerste doelpunt al te pakken. Na een mooie pass van Dirk Kuyt kon Suárez alleen op de keeper afkoersen, waarna hij zijn inzet via het been van Andy Wilkinson in het doel zag verdwijnen.

Liverpool stond op dat moment al op voorsprong door een doelpunt kort na rust van Raul Meireles. Ondanks de overwinning blijven de Reds in de Premier League steken op de zevende plaats.

(Foto: Novum)