'Castaignos wil per direct naar Internazionale'

Feyenoord verloor eerder vandaag Karim El Ahmadi aan Al-Ahli en lijkt nu ook Luc Castaignos te kwijt te raken. De jonge spits van de ploeg uit Rotterdam-Zuid ziet een directe overgang naar Internazionale namelijk wel zitten.

Internazionale denkt er namelijk aan om Castaignos met onmiddelijke ingang over te nemen. Op die manier worden de personele problemen van de Italiaanse formatie enigszins verlicht. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de aanvaller nog anderhalf jaar bij Feyenoord zou blijven, maar nu lijkt een directe overstap naar de Serie A dichterbij dan ooit.

"Luc staat open voor de plannen van Inter", liet de zaakwaarnemer van Castaignos, Arie Treffers, aan Voetbal International weten. "Als de clubs eruit komen, vertrekt hij per direct. Ik heb begrepen dat Inter aan het einde van de week de deal wil rondmaken."

Voor Feyenoord is het aanstaande vertrek van Castaignos ook interessant, aangezien de Rotterdamse club in dat geval een bedrag van ongeveer drie miljoen euro op de bankrekening mag bijschrijven.