Gezin Lange Frans hechter geworden

Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle zijn door al hun zorgen juist meer naar elkaar gegroeid. De rapper kwam volgens eigen zeggen in financiële problemen door zijn voormalig rapmaatje Baas B. De geldzorgen en de ruzie met zijn beste vriend zorgden voor veel stress in huize Frederiks, maar maakten het gezin ook hechter.

"Frans en ik spraken soms tot wel diep in de nacht, maar we zijn er sterker uitgekomen", zegt Daniëlle in De Telegraaf. "Hoewel ik bij Frans nog bijna dagelijks het verdriet zie. Bart was zijn hele leven zijn allerbeste vriend. Hij kan het eigenlijk nog steeds niet geloven."

Daniëlle werd twee maanden geleden gearresteerd toen ze verhaal ging halen bij Baas B. In haar auto werd een geladen pistool gevonden. "Wist ik veel dat er een vuurwapen in de bedrijfsbus lag. De auto werd gebruikt door Jan en alleman om de studio in Amsterdam leeg te halen", zegt ze. "Onze advocaat heeft alles overgenomen, zodat wij ons op andere zaken kunnen focussen."

"Eindelijk hebben we alles weer op de rit", zegt Frans. "We zijn het afgelopen jaar juist naar elkaar toe gegroeid", vertelt Daniëlle. "Ik ga nu een aantal modeshows lopen, onder anderen voor Sepehr Maghsoudi. En verder lekker tijd doorbrengen met mijn mannen Willem en Frans. Let maar op, 2011 wordt ons jaar."


Lange Frans en Daniëlle zijn meer naar elkaar gegroeid (Foto: Novum)