PSPgo zakt in prijs

De draagbare spelcomputer PSPgo zakt per 1 november in prijs. De spelcomputer van Sony ligt dan voor een adviesprijs van 179,99 euro in de winkels. De PSPgo wordt nog steeds geleverd in combinatie met tien gratis games. Dat heeft Folkert Langeveld, marketing manager van Sony Computer Entertainment Benelux, bevestigd tegenover Novum Nieuws.

De PSPgo is een draagbare spelcomputer die volledig afhankelijk is van gedownloade spellen. Spellen kunnen online gekocht worden en op de PSPgo geïnstalleerd worden. Het gebruik van schijfjes is bij de PSPgo niet langer mogelijk, in tegenstelling tot de PSP-3000 die ook nog gewoon in de winkel ligt. De PSP-3000 zakt niet in de prijs. Deze spelcomputer blijft 169,99 kosten.

De prijs van de PSPgo is met zeventig euro gedaald. Deze verlaging is in lijn met een nieuwe marketingcampagne waarbij de PSP en de PSPgo interessanter moeten worden voor een jong publiek. Ook games zijn tegenwoordig goedkoper. Door games opnieuw uit te geven onder de noemer Essentials biedt Sony de populairste spellen voor een lagere prijs aan.

Submitter:  Bron: Novum