Beenhakker: "Geen moment gedacht aan een vertrek"

Leo Beenhakker ziet genoeg perspectief met Feyenoord ondanks het feit dat de club uit Rotterdam over weinig financiële middelen beschikt.

De technisch directeur van Feyenoord gaat dan ook onverstoorbaar door met zijn functie. "Ik heb geen moment gedacht aan een vertrek", zegt Beenhakker in Voetbal International. "Ik loop nooit weg voor problemen. Dat het soms moeilijk is mag duidelijk zijn, maar de situatie is niet zo kritisch dat iik ook maar een moment denk: ik hou ermee op."

Beenhakker houdt vertrouwen in de jonge selectie en trainer Mario Been. "Als ik die gasten zie trainen, zie ik ongelooflijk veel kwaliteit. Ik voel gewoon dat er een ommekeer aan zit te komen. We weten allemaal wat deze club mist en nodig heeft, ik blijf daarvoor werken. Het komt niet in me op om de boel in de steek te laten."

"Momenteel gaat het niet goed", ziet ook Beenhakker. "Dat ziet iedereen, maar bij onrust is ook niemand gebaat. Feyenoord moet uit de ellende komen en ik doe mijn best de club daarbij zo goed mogelijk te helpen."