Tofste baas - Tweede ronde - dag 34

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Darth Malak (Star Wars: Knights of the Old Republick)
Als leerling van Darth Raven is Mallak een Sith om rekening mee te houden. Door het verlies van zijn onderkaak in een gevecht ziet hij er nog gevaarlijker uit dan hij al is. Aan het einde van KOTOR zal hij op je wachten en gebruikt hij levens van andere Jedi om zijn eigen health op peil te houden. De enige manier om hem te verslaan is het doden van deze Jedi waardoor het gevecht een donker tintje krijgt.

Kane (Command & Conquer)
Kane, de charismatische leider van de broederschap van NOD, die strijdt voor behoud van Tiberium op aarde en er juist gebruik van wil maken om de wereld te vernietigen. Kane is minimaal twee keer dood gewaand, maar zoals echte bazen is deze niet dood te krijgen. Een ionenkanon op zijn blote hoofd deert hem niet, en de NOD-troepen kunnen dan ook steeds weer uit volle borst scanderen "We live for Kane!".

King K. Rool (Donkey Kong)
King K.Rool, de baas met de wrede achternaam. Deze krokodil is leider van de Kremlins en wil met snode plannen de voorraad bananen van Donkey Kong stelen. Ondanks zijn nogal vet uitziende lichaam, blijkt hij toch erg sterk te zijn, en met zijn gouden buik doet hij het goed bij de vrouwelijke krokodillen. Hij heeft alleen een vreemde tic met zijn linkeroog.

Darth MalakKaneKing K Rool

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.