GoldenEye DS komt tegelijk uit met Wii-versie

Terwijl er steeds meer geruchten de ronde deden over een 3DS-versie van GoldenEye 007, blijkt de game in ontwikkeling te zijn voor de 'oude' Nintendo DS. Volgens website Joystiq stond dat vermeld op een kalender van Nintendo met daarop alle aankomende releases. De DS-versie van GoldenEye 007 moet tegelijkertijd gaan uitkomen met de versie die op de Wii zal gaan verschijnen.

GoldenEye DS wordt ontwikkeld door n-Space en volgens Activision gaat het hier niet om een port van het origineel op de N64. Daniel Craig (James Bond) en Judi Dench ('M') verlenen hun stem aan GoldenEye DS. Het is nog niet bekend of John Cleese ('Q') ook zijn stem verleent, maar volgens Joystiq heeft de man het erg druk met andere projecten.

GoldenEye 007 op de Wii is wel een remake van het origineel op de Nintendo 64. Het spel wordt door fans gezien als de eerste first-person shooter die goed speelbaar was op een console. De multiplayer van het spel heeft een hoop gamers onvergetelijke avonden bezorgd. GoldenEye 007 komt op 2 november uit op de Wii en DS.

 

 GoldenEye 007 op de Wii