Oud-directielid Fossen keert terug bij PSV

Peter Fossen zal per 1 september in vaste dienst treden bij PSV, zo maakte Tiny Sanders, algemeen directeur van PSV, bekend. Fossen zal verantwoordelijk worden voor de tak Operations (stadion, veiligheid, wedstrijdzaken en juridische zaken).

Tussen 1997 en 2002 was Fossen ook al in dienst als directielid van de Eindhovenaren. Door een verschil van inzicht nam hij vervolgens afscheid, zo staat vermeld op de clubsite van PSV. Hij bleef als adviseur echter verbonden aan de Brabantse club. Fossen zelf vindt dat het juiste moment om zijn relatie met de club te verstevigen.

Ook algemeen directeur Sanders is te spreken over de vaste aanstelling van Fossen. "De zeer brede kennis en ervaring van Peter, inclusief zijn grote internationale netwerk, maken Peter zeer geschikt om een nieuwe rol te spelen bij PSV", aldus de algemeen directeur.

"Met Fred Rutten als hoofdcoach en een team verder bestaande uit Marcel Brands als technisch manager, Frans Willems als controller en Peter Fossen als manager operations, staat een team dat de grote uitdagingen met vertrouwen tegemoet treedt", zo voegde Sanders eraan toe.