Jol wilde niet via de rechter naar Fulham

Fulham baalt enorm dat Martin Jol in Amsterdam blijft. De Engelse club had gerekend op de voormalig coach van Tottenham Hotspur. En dat is ook niet zo vreemd als je hoort wat zijn reactie op het aanbod van Fulham was.

"Het was ongelooflijk. Ik hou van Fulham, Ik hou van Engeland, Ik hou van London", dat was Martin Jol zijn reactie nadat Fulham hem had gevraagd de vacature van hoofdtrainer in te vullen.

Tegenover Sky Sports News erkende Jol dat hij graag naar Londen was teruggekeerd, maar dat dit werd tegengehouden door Ajax. "Ik was een beetje teleurgesteld om 'nee' te zeggen toen de directie mij onder geen beding wilde laten gaan."

"Ik kreeg een goede baan aangeboden, bij een goede club, met goede spelers. Ik wilde daar wel heen, maar dat is het. Ik sta onder contract", vervolgde Jol. "We hebben er niet alleen vijf minuten over gesproken, maar uren."

"Ik moet zeggen, het is nu donderdag, het heeft een lange tijd geduurd wat waarschijnlijk niet goed is. Ajax is een grote club en heeft een half miljoen fans in Nederland. We willen internationaal iets bereiken en ik moest het hun (Fulham) vertellen. Ik moest blijven."

"Ik wil geen problemen door naar de rechtbank te gaan. Ajax is een te grote club om in zulke problemen te brengen", besloot Jol tegen de Engelse zender.