James: "We hebben voldoende vertrouwen voor laatste duel"

De Engelse doelman David James sprak uitvoerig met bondscoach Fabio Capello, maar niet over de tegenvallende prestaties van het Engelse nationale elftal op het WK.

"De afspraak om met elkaar te praten was al gemaakt voor de laatste wedstrijd. De ervaren spelers mogen altijd hun mening geven tegenover de manager. Ik ben er zeker van dat spelers iets zullen zeggen wanneer ze dat nodig vinden", aldus James tegenover Radio Five Live.

Engeland stelt tot nu toe teleur op het WK met twee punten uit twee duels. De laatste groepswedstrijd moet gewonnen worden. "We hebben er voldoende vertrouwen in dat we in staat zijn om Slovenië te verslaan. We denken dat we ons alsnog zullen plaatsen voor de volgende ronde van het WK."

James begon het WK op de bank, maar verving Robert Green na diens blunder in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. "Ik wilde spelen, natuurlijk. Ik was klaar om te spelen. Als je dan niet mag spelen zit je met de frustratie, maar dat is logisch. Ik had twee minuten een slecht gevoel en dan is het over. Je moet daar geen probleem van maken."