Tiener-MILF wordt weer lekker strak

Hoewel Ambah Young nog maar achttien lentes is, heeft ze toch al een kind op de wereld gezet. Omdat de Australische sinds de geboorte van haar dochter vindt dat ze uitgezakt is, gaat ze naar Maleisië om zich dankzij een plastisch chirurg weer jeugdig te voelen.

Hoewel Young nog altijd haar achternaam eer aandoet, wil ze naar eigen zeggen alle lichamelijke sporen van het moederdom laten uitwissen. Ze heeft een behoorlijke zak geld geleend van een vriend om in Maleisië een cosmetische behandeling te ondergaan.

"Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn lichaam nooit meer de oude geworden", klaagt de jonge moeder. "Ik zal me laten opereren om me weer achttien te voelen." Na de komst van haar nu tweejarige dochter ging Young fanatiek fitnessen, maar het mocht niet baten. Ze hoopt dan ook dat de artsen haar wel weer strak weten te krijgen.

Voor het bedrag van zo'n negenduizend euro laat de MILF haar lichaam flink verbouwen. Zo worden onder andere haar borsten en buik onder handen genomen. De dokter mag zelfs aan haar vagina gaan klussen. De medische wereld down under is echter geschokt door het voorval. Volgens een psycholoog is Young kwetsbaar, en heeft ze meer behoefte aan psychische hulp in plaats van een plastisch chirurg.

Voor foto's van de jonge moeder, check het bronartikel