'Fox wil Sacha Baron Cohen voor komedie'

Filmstudio 20th Century Fox wil dat Sacha Baron Cohen de hoofdrol gaat vertolken in de remake van de comedy 'The Secret Life of Walter Mitty'. Dit staat op de website Pajiba.com.

De komedie 'The Secret Life of Walter Mitty' verscheen in 1947 en vertelt het verhaal van een schrijver met een grote fantasie. Wanneer hij zijn fantasieën niet meer kan onderscheiden van de realiteit, wordt zijn leven een puinhoop.

Een bron meldt dat 20th Century Fox wil dat Sacha Baron Cohen de titelrol op zich gaat nemen en dat het script inmiddels in een moderner jasje is gestoken. In de remake wordt Walter Mitty een schuchtere winkeleigenaar die stiekem droomt van een leven als stoere held. Wanneer Walter zijn naam moet zuiveren, kan hij eindelijk zijn droom waarmaken.

Er lijkt echter een vloek te rusten op de remake van 'The Secret Life of Walter Mitty'. Al sinds 1994 proberen verschillende filmstudios het project van de grond te krijgen. New Line Cinema, DreamWorks en Paramount waren onsuccesvol en zelfs regisseur Steven Spielberg wist de productie niet in een stroomversnelling te brengen. Sinds 1994 zouden achtereenvolgens Jim Carrey, Owen Wilson en Mike Myers de hoofdrol gaan spelen, maar zij haakten allen af omdat de productie steeds maar niet van de grond kwam.

?Fox wil Sacha Baron Cohen voor komedie?
Fox wil Sacha Baron Cohen voor komedie (Foto: Novum)