Geheugensteuntje FOK! Voetbalmanager - Laatste ronde!

Voor alle deelnemers aan de FOK! Voetbalmanager: de laatste ronde komt eraan! Van zondag 18 april tot en met zondag 2 mei wordt er gevoetbald in de Eredivisie, en dat zijn de wedstrijden die meetellen voor Ronde 33/34 van de Voetbalmanager. Het zijn tevens de laatste wedstrijden in de competitie 2008/2010. De ranglijst nadert zijn ontknoping, maar de Voetbalmanager ook.

We hebben de tijd verruimd voordat de Voetbalmanager weer dicht gaat. Als je je team nog aan wilt passen, kan dat nog tot zondag 18 april 11:59 uur. Daarna gaan de teams weer dicht tot het eind van de competitie. En daarna kunnen we het eindklassement op gaan maken.

De crew hoopt dat je plezier hebt beleeft aan de testversie van de Voetbalmanager van FOK! en dat we het komend seizoen weer een gewone FOK! Voetbalmanager hebben. We hebben de afgelopen periode gebruikt om enkele bugs en fouten eruit te halen, en er ligt een lijstje klaar met wensen om zaken nog te veranderen.

Heb jij nog opmerkingen, aanvullingen of ideeën? Laat het ons weten: via pm aan FOKmanagers, via mail aan sport[at]fok.nl of in ons topic in feedback. Je kunt ook terecht in het topic in het VBL-forum over de FOK! Voetbalmanager 2010. Op die plaatsen kun je terecht als jij nog voetballers weet die vertrokken zijn of juist in de Eredivisie zijn gekomen en die nog wel of niet in de FOK! Voetbalmanager staan.

Je hebt nog wel even tijd, maar vergeet niet dat de teams op zondag 18 april om 11:59 uur dichtgaan! Om direct naar de FOK! Voetbalmanager te gaan klik je hier.