Lady Gaga favoriet bij Nederlandse kids

Lady Gaga en Loek Beernink hebben de Nederlandse Nickelodeon Kids' Choice Awards 2010 gewonnen. Dat werd zondagmorgen bekendgemaakt in de uitzending Nickelodeon Kid's Choice Awards. Nederlandse kinderen kozen in de categorie Favoriete Artiest massaal voor Lady Gaga, die daarmee artiesten als Nick & Simon, Rihanna en Zirkus Zirkus achter zich liet.

In de categorie Favoriete Acteur won Loek Beernink, die in de serie Het Huis Anubis Nienke speelde. Zij versloeg onder anderen de Nederlandse acteur Jan Kooijman (uit Goede Tijden Slechte Tijden) en de Amerikaanse actrice Miranda Cosgrove (uit de serie iCarly). In de categorie Favoriete Serie/Programma kreeg de serie True Jackson van Nickelodeon de meeste stemmen. Deze serie won het onder meer van Het Jeugdjournaal, Popstars en SpongeBob.

In het programma waren ook beelden te zien van de Nickelodeon Kids' Choice Awards in de Verenigde Staten. De opnames hiervan waren vorige week al gemaakt in Los Angeles. Het Nederlandse deel van de show werd gepresenteerd door Iris Hesseling, beter bekend als Amber uit de serie Het Huis Anubis.