Uitbreiding PSN op komst: FirstPlay

FirstPlay, een gloednieuwe interactieve HD-service voor gamers, zal in maart 2010 de PlayStation Store verschijnen. De makers van de Official PlayStation Magazine zullen de content verzorgen.

Er zal een wekelijks vernieuwde digitale HD-inhoud te downloaden zijn. Via FirstPlay wordt deze rechtstreeks op je PS3 harde schijf gezet, en kan zo bekeken worden op je TV-scherm. Dus geen streaming content. Videoreviews en previews, interviews en "User Generated Content" zullen te bekijken zijn, maar ook exclusieve demo's en downloads die nergens anders beschikbaar zijn. Helaas is deze service eerst alleen nog beschikbaar in Groot-Brittannië.

Voor niets gaat de zon op, dit digitale tijdschrift kun je los downloaden voor £0.99. Je kunt ook een abonnement nemen voor £8.99, waarna je drie maanden lang zorgeloos elke donderdag de nieuwe uitgave kan downloaden.

De service zal in de lente starten en het is de bedoeling dat deze ook in andere landen uitgerold gaat worden in de loop van de tijd. Wanneer precies deze service voor ons beschikbaar komt en wat de prijzen voor ons zullen zijn, is nog niet bekend. We houden de website in ieder geval in de gaten.

FirstPlat

De interface