Vrouwelijke rivaliteit in Super Street Fighter 4 trailer

Super Street Fighter 4 komt op 27 april uit op PC, Xbox360 en PS3, dus Capcom begint ons langzamerhand lekker te maken met meer informatie en trailers. 

SSF4 zal naast alle 25 karakters uit de non-super versie ook 10 nieuwe vechtersbazen introduceren. Oude bekenden uit eerdere delen van de reeks zijn de indiaan T. Hawk, Jamaicaan Dee Jay, Adon, Cody en Guy. Een geheel nieuwe karakter is Yuri en die zien we in onderstaande trailer weer huishouden, tegen Chun Li en Cammy.

Natuurlijk zal dit deel de tekenstijl aanhouden van het voorgaande deel. Nieuw is dat de speler twee ultra combos heeft, maar dat er tussen die twee gekozen moet worden, voorafgaand aan de wedstrijd. Ook terug uit oude tijden zijn de challenges, minigames waarin je bijvoorbeeld een auto zo snel mogelijk moet slopen.

De multiplayer wordt nog uitgebreider, met meer type gevechten zoals Team Battle (tot acht spelers) en Endless Battle, een wedstrijd waarin de winnaar tegen een onbeperkt aantal online spelers moet, totdat hij af is.