Oss versterkt zich met drietal spelers

Opnieuw heeft FC Oss zich versterkt met een drietal nieuwe spelers, de teller staat nu op zes nieuwe spelers sinds de winterstop.

Richard Haklander (25) maakt per direct de overstap naar FC Oss. Haklander wordt de rest van het seizoen gehuurd van FC Omniworld. De geboren Barnevelder speelde eerder drie seizoenen voor De Graafschap en was aan zijn vierde seizoen bij FC Omniworld bezig. De ervaren middenvelder, die ook inzetbaar is als spits, speelde tot dusverre 145 competitiewedstrijden in ere- en eerste divisie en scoorde daarin 14 doelpunten. Haklander gaat spelen met rugnummer 28.

Mike van der Kooy (20) komt de rest van het seizoen op huurbasis uit voor FC Oss. De talentvolle linksbenige Van der Kooy staat tot 2011 onder contract staat bij eredivisionist FC Utrecht. Van der Kooy begon te voetballen bij het Utrechtse UVV, daar volgde VV De Meern. In 2001 kreeg hij een aanbieding van zowel Ajax als FC Utrecht. Hij koos voor de laatste club. De verdediger debuteerde op 3 februari 2008 in het eerste elftal van FC Utrecht.

Van der Kooy kwam uit voor zowel Nederland onder 16 als Nederland onder 17. Met het laatste team was hij actief op het Wereldkampioenschap onder 17 in Peru in 2005, waar het als derde eindigde. Mike van der Kooy gaat spelen met rugnummer 26.

Richmond Bossman (24) maakt op amateurbasis de overstap naar FC Oss. De snelle aanvaller begon in de jeugd van Sporting Noord en vervolgde daarna zijn carrière bij de jeugd van FC Volendam. Daarna stapte hij over naar Telstar waar hij zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Bossman kwam vier seizoenen voor de Velsenaren uit in 122 competitiewedstrijden en scoorde daarin 21 doelpunten. Bossman gaat spelen met rugnummer 24.

Eerder maakten tijdens de winstop Johan Plat, Chris de Wagt en Rence van der Wal de overstap naar de Ossenaren.

Zakaria El Allali heeft ervoor gekozen om zijn studie voort te zetten. El Allali heeft eenmaal een invalbeurt gehad in het team van FC Oss.

Submitter:  Bron: FOK!Sport