'Angelina Jolie had verhouding met leraar'

Angelina Jolie zou haar liefdesgeluk buiten haar huwelijk met Brad Pitt beproeven. De actrice had volgens een getuige een affaire met haar dialectdocent. De uitspattingen van Jolie zouden hebben plaatsgevonden ten tijde van de opnames van de film 'Salt'.

Volgens een voormalig schoonmaakster van het Waldorf-Astoria Hotel in New York ontving Angelina meerdere malen een lange, donkerharige man op haar kamer. De man in kwestie was haar dialectcoach voor de film 'Salt'. Maar volgens de huishoudster deden de twee meer dan samen dialecten oefenen.

"De badkamer was helemaal nat en er lagen overal wodkaflessen Elke handdoek was gebruikt", vertelt de schoonmaakster aan het tijdschrift In Touch. "Overal lagen orchideeënblaadjes in de kamer, en kaarsen. Het bed was bedekt met een rubberen laken en er lagen seksspeeltjes op", aldus de huishoudster.

De schoonmaakster werd overigens ontslagen toen ze zich niet snel genoeg uit de voeten maakten op verzoek van de beveiliging van Jolie, wegens het bezoek van een dokter.