FOK!: "Chadli moet naar Eredivisie"

AGOVV-aanvaller Nacer Chadli is ook populair bij de bezoekers van FOK!sport, zo blijkt uit een poll van afgelopen week. Op de vraag welke huidige Jupiler League-speler in de winterstop hogerop moet, kwam Chadli overtuigend als winnaar uit de bus.

De afgelopen week lieten 99 mensen hun stem horen. Chadli kreeg 26 stemmen. Daarmee bleef de twintigjarige aanvaller van AGOVV zijn naaste belagers, Volendammer Melvin Platje en Excelsior-spits Kermit Erasmus, ruim voor. De cultheld van Volendam en de Zuid-Afrikaans international van de Rotterdammers kregen zestien stemmen. Ook de door Ajax aan Haarlem verhuurde Armeniër Edgar Manucharyan kreeg meer dan tien stemmen. De enige speler die niet genoemd werd was Michael de Leeuw, de clubtopscorer van BV Veendam.

Chadli wordt de laatste weken al regelmatig in verband gebracht met een transfer, dus vreemd is zijn overwinning niet. Tevens is hij genomineerd voor de bronzen stier voor de beste voetballer van de tweede periode en wist de Belg de bronzen stier voor het beste talent al te winnen. Ga naar http://sport.fok.nl/voetbal.php/poll/ voor de uitslagen van eerdere polls.

Submitter:  Bron: FOK!sport