Flink tegenstanders dwarsbomen in trailer Blur

Een maandje terug moest Activision nog de teleurstellende mededeling doen dat de racegame Blur het jaar 2009 niet meer in de schappen zou liggen. De reden was dat de multiplayer opgepoetst moest worden en om ons nu toch nog even zoet te houden hebben ze een korte trailer vrijgegeven, waarin je mag genieten van het racespektakel. Deze nieuwste trailer brengt allereerst de vier verschillende power-ups die het racen wat specialer moeten maken in beeld en laat daarnaast kort de multiplayer zien.

[Kruip achter het stuur van bestaande raceauto’s en ga de confrontatie aan met de andere racers in de strijd om de koppositie. Scheur over realistische wegen in echte steden, van Los Angeles en San Francisco tot de straten van het Britse Hackney en de verraderlijke steegjes van Barcelona.

Laat je overdonderen door de opwindende actie met 20 coureurs die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: als eerste de finish bereiken. Ga de strijd aan met je concurrenten en aarzel niet om hun wagens een flinke beuk te geven! Voer je snelheid op en verzamel coole power-ups, waaronder de mogelijkheid om andere auto’s op te blazen!