'Man Utd. jaagt op Cesár'

Júlio César zou de volger van Edwin van der Sar moeten worden. Volgens de Engelse krant The Independent heeft Manchester United zijn oog op de eerste keeper van Internazionale laten vallen.

"Ik ontken alles," was de duidelijk taal van César, die de geruchten met deze uitspraak al leek te ontkrachten. Zijn vrouw liet echter wat anders weten: "Het was een week vol emoties. Mijn zoon vierde zijn zevende verjaardag, terwijl mijn man biedingen van een grote club ontving. Dat maakte ons gelukkig. We hebben niet de intentie om Milan te verlaten, maar alles kan in het voetbal."

Marco Branca, technisch directeur van Internazionale, liet daarnaast nog weten het contract met Cesár te willen verlengen. "Ik zie geen problemen, de onderhandelingen duren voort op een rustige manier. United heeft interesse getoond in Júlio, maar tot nu toe hebben ze nog geen officieel bod uitgebracht."

"Op dit moment praten we over een nieuw contract, maar hebben we nog geen overeenstemming bereikt. Ik hoop daarin te slagen voor het einde van deze maand," besloot Branca.