Babovic: "Ik ben hier gekomen om te spelen"

Stefan Babovic laat er geen gras over groeien. De 22-jarige speler die overkwam van het Franse FC Nantes liet tegenover Feyenoord TV weten wat zijn doelstellingen zijn, de Serviër wil vechten voor een basisplaats en bovenal winnen.

"Natuurlijk vind ik het belangrijk om te spelen omdat ik volgend jaar op het WK wil meespelen met het Servische elftal. Ik ben hier gekomen om te spelen, maar zal net als de andere spelers moeten vechten voor een basisplaats. Het allerbelangrijkste is winnen. Als we winnen maakt het niet uit wie er speelt."

"Ik kan op elke positie op het middenveld spelen, ook als aanvallende middenvelder", vervolgt Babovic. "Ik hou van dribbelen dat is mijn kwaliteit. Met mijn teamgeest en goede inzet kan ik een meerwaarde zijn voor de selectie. De supporters zullen uiteindelijk oordelen. Ik hoop dat ik ze niet teleur zal te stellen."

Babovic heeft zijn team tegen FC Twente al een keer aan het werk gezien. Wat hem vooral opgevallen was, waren de supporters: "Ik vind de Kuip geweldig. Ik heb de wedstrijd tegen Twente hier gezien en de sfeer was erg goed. Het publiek was echt de twaalfde man dus ik denk dat het een plezier is om hier te spelen. Nu is het aan mij en de rest van de ploeg om te laten zien dat we dit tenue waard zijn. Dat zullen we zeker doen."