Investeerders Feyenoord willen prestaties zien

Feyenoord heeft met dank aan een rijke groep investeerders al twee aankopen kunnen doen. Dani Fernández en Aleksandar Ignjatovic werden opgepikt.

Sekou Cissé lijkt de derde aankoop te gaan worden, maar de transfer is vooralsnog niet afgerond. Feyenoord kwam dinsdag tot een principe-akkoord met Roda JC over de transfersom. De handtekening van de aanvaller, die ook nog moet worden gekeurd, ontbreekt echter nog omdat de spits nog niet in Nederland is teruggekeerd.

Zakenman Pim Blokland staat aan het hoofd van de investeringsgroep die de transfers mogelijk maakte. "We zijn allemaal mensen met een Feyenoord-hart", aldus Blokland tegenover het Algemeen Dagblad. "We willen dat Feyenoord weer gaat presteren. Dan moet je zorgen dat er wat op het veld staat. Zonder hamer kun je namelijk niet timmeren."

Voorzitter Joop Munsterman van FC Twente beweert tegenover TC/Tubantia dat Cissé nog steeds naar FC Twente wil. "Ik heb dinsdagavond zijn zaakwaarnemer nog gesproken en die vertelde ons dat hij naar Twente wil. Of hij ook echt naar Twente komt? Dat durf ik pas te zeggen als hij bij ons op het veld staat."