[NASCAR] Kyle Busch bekritiseert Earnhardt jr.

NASCAR-coureur Kyle Busch heeft uitgehaald naar Dale Earnhardt jr. Vandaag werd bekend dat diens crewchief vervangen werd door de matig prestaties van de coureur. Busch is van mening dat de prestaties niet aan de crewchief te wijten zijn, maar aan junior zelf.

Busch die vorig jaar bij Hendrick Motorsports nog vervangen werd door Earnhardt jr. zag dat de vaste crewchief Tony Eury Jr. vervangen werd door Lance McGrew. "Hij zal zijn handen vol hebben denk ik. Als junior het niet goed doet, dan zal hij het probleem zijn. Het is nooit Earnhardt jr. maar altijd de crewchief," zei de jongste van de gebroeders Busch die er op wijst dat Earnhardt jr. de populairste coureur in het veld is en dat hij daarom in bescherming wordt genomen.

"Hij heeft geëist dat Tony Eury Jr. binnen zou worden gehaald. Dat leek in het begin te werken, maar sinds vorig jaar zomer is er al de klad in gekomen," zei de coureur die zesde staat in de Sprint Cup Series. Earnhardt jr. staat slechts negentiende in dat klassement en al bijna vijfhonderd punten achter op zijn teamgenoot en klassementsleider Jeff Gordon.