Radomski: "Ik wil NEC helpen"

NEC-middenvelder Arek Radomski zegt geschrokken te zijn van de ophef in de media door enkele uitspraken van hem. De Pool zou zich hardop hebben afgevraagd wat hij nog te zoeken heeft bij de Nijmeegse club, maar volgens Radomski zijn z'n woorden uit z'n verband gerukt.

"Wat ik hier doe is helemaal duidelijk. Ik wil de groep helpen om de play-offs te halen. Dat willen we allemaal en ik dus ook", zegt Radomski in een verklaring op de website van NEC. "Die ene zin was in dat gesprek met de journalist absoluut niet de kern van het verhaal. De kern was juist dat ik onderdeel ben van NEC en dat ik op een positieve manier mijn bijdrage wil leveren, zowel op de trainingen als in wedstrijden."

Trainer Mario Been ligt al een tijdje overhoop met Radomski en reageerde onlangs dan ook gepikeerd op de woorden van de middenvelder. "Hij roept in de krant dat hij niet meer weet wat hij nog bij NEC te zoeken heeft. Nou, dan lever je toch lekker je contract in", tekende de Gelderlander op uit de mond van Been.