Racing wil jonge Liverpudlians

Vanuit Santander bestaat er interesse om twee jonge middenvelders van Liverpool aan te trekken. Real Racing Club is naar eigen zeggen al weken in onderhandeling.

Het gaat om de 21-jarige middenvelders Nabil El Zhar en Sebastian Leto. De twee krijgen bij The Reds nauwelijks speeltijd. El Zhar, die in 2006 overkwam van Saint-Etienne, scoorde nog in de Carling Cup-wedstrijd met Cardiff. Leto verruilde Argentinië afgelopen zomer voor Engeland. Ook hij kan niet rekenen op veel minuten.

Francisco Pernía, voorzitter van Racing, bevestigde de interesse in het duo. "Wij zijn al weken in gesprek met Liverpool, maar er is nog altijd geen deal", vertelt de preses. Pernía meldde ook meteen dat Liverpool bij een verkoop van het duo geen optie krijgt op verdediger Ezequiel Garay. Het 21-jarige talent zou een carrière in Engeland wel zien zitten, en heeft een afkoopclausule van een kleine ¤ 19 miljoen in zijn contract. "Er is interesse in Garay van grote clubs. Hij zal echter niet gebruikt worden in ruildeals, en Liverpool weet dat."