Winnaars Roland Garros prijsvraag (1)

De Roland Garros prijsvraag van FOK!games en FOK!sport is nu echt losgebarsten. Vandaag zijn er maar liefst drie spelers uitgevlogen. Venus Williams, Juan Carlos Ferrero en Gael Monfils hebben vandaag afscheid moeten nemen van het Franse gravel.

Op FOK!sport kon je de berichten vinden over de uitschakeling van Ferrero, Venus Williams en Monfils, en in die berichten de codewoorden waarmee je kans maakte op een exemplaar van Virtua Tennis 3 voor de PC.

We hebben van een flink aantal users een email ontvangen, maar er konden vandaag maar drie mensen een exemplaar van Virtua Tennis 3 winnen. Bigben04 was er het snelste bij bij de uitschakeling van Venus Williams, Jurrien K. heeft een exemplaar overgehouden aan het verlies van Ferrero, en ngluxemb mag Gael Monfils een bedankje sturen voor zijn falen van vandaag. Hieronder nog even de verliezers in beeld:


Verliezen doet pijn....

Voor de mensen die niet gewonnen hebben vandaag, niet getreurd. Er zitten op het moment nog zeven spelers in het toernooi die tevens gelicenseerd zijn voor Virtua Tennis 3. Houdt FOK!sport de komende dagen dus goed in de gaten, en misschien win je ook een exemplaar van Virtua Tennis 3.