Alex wil volgende week rentree maken

Alex hoopt dat hij volgend weekend, in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, zijn rentree kan maken bij PSV. De Braziliaanse verdediger heeft dit gezegd tegen Stan Valckx, de technisch directeur van de ploeg uit Eindhoven.

De afgelopen weken werkte Alex in Brazilië aan het herstel van zijn hamstringblessure en keert dit weekend terug naar Brabant. "Ik heb hem telefonisch gesproken en Alex hoopt snel weer op het veld te staan. Vandaag ondergaat hij nog een test bij de mensen van de Braziliaanse bond die hem daar begeleiden. Als die goed uitpakt, komt hij snel weer naar Nederland", aldus Valckx. "Alex heeft mij verteld dat hij komende week weer volop wil meetrainen om zo de laatste twee wedstrijden van het seizoen te kunnen spelen."


De trainer van de Eindhovenaren, Ronald Koeman, zei gisteren dat hij hoopte dat Alex de laatste twee competitiewedstrijden van dit seizoen kon meespelen. "We hebben goede hoop dat hij misschien de laatste twee duels kan spelen. Hij is een belangrijke schakel in ons team en we zullen hem nodig hebben in deze periode", aldus Koeman gisteren.