5 jaar FOK!sport!

25 februari 2002, de dag dat de F1 manager begon, en dus ook het begin van FOK!sport. Al was dat niet het eerste bericht wat verscheen, dat was deze. De mensen die daar voor zorgden waren Lithion (Layout), Danny (Html/javascript/Dhtml) Ali Salami (Scripting en Database-design) en Twi (Scripting en Gegevens plus puntensysteem).

Op 18 augustus werd die gevolgd door de Competitiemanager, die nu door het leven gaat als de FOK!voetbalmanager. Op 27 februari 2004 een nieuwe stap, de overkoepelende sportsite FOK!sport gaat online. Naast voetbal en Formule 1 zal er ook aan andere sporten aandacht worden besteed.

Sindsdien zijn er veel dingen veranderd, maar de managerspellen zijn gebleven. Zo kwam er een speciale EK-site in 2004, in 2006 was er een speciale subsite met al het nieuws van de Olympische winterspelen in 2006. In de zomer van 2006 kwam er bovendien een WK-manager.

De komende maand kan je veel van ons verwachten. Terugblikken, gesprekken met oud-gedienden en prijsvragen. In ieder geval hopen we je de komende vijf jaar ook weer te voorzien van al het sportnieuws!

Submitter:  Bron: FOK!sport