Punten zesde ronde

De Grand Prix van Spanje is verreden en de punten zijn verdeeld. We hebben besloten Liuzzi wel punten te geven voor zijn vijftiende plaats, want hij is wel geklasseerd, maar het chassis toch vijftien strafpunten te geven, omdat de coureur door hydraulische problemen de finish niet heeft gezien.

Weekwinnaar was dit keer mastermint met 216 punten. Op een gedeelde tweede plaats, met slechts één punt minder, kwamen DPCKippie, Dukenator en E1f. Gmp werd vijfde met 209 punten.

De top van het algemeen klassement heeft weer veranderingen ondergaan. Arhan en Grooviee17 staan nu op een gedeelde eerste plaats met 1288 punten, gevolgd door Tee_F1 met 1277 punten.

Bij de subleagues waren er twee weekwinnaars, namelijk 2H en Optimized, ieder met 195 punten. UEC-racing werd derde met 190 punten en de vierde plaats, goed voor 185 punten, werd gedeeld door Geine Zeik, Marois Group en De Utregse Kudde.

Twijzel boppe blijft leider in het subleagueklassement, met 1201 punten. Ook R.I.P. Ferrari (plaats twee met 1177 punten) en Cold Feet (derde met 1172 punten) behouden hun positie in het klassement.

De volgende ronde is de Grand Prix van Monaco. Voor deze wedstrijd kan je tot 27 mei 00:01 uur wisselen.

Submitter:  Bron: FOK!sport