Vieira ontkent bedreigingen

Fransman Patrick Vieira heeft ontkend dat hij Gary Neville voor het treffen met het 4-2 verloren duel van Manchester United heeft proberen te intimideren.

In de spelerstunnel zou Vieira hem verbaal hebben bedreigd. Roy Keane kwam zijn ploeggenoot te hulp en scheidsrechter Graham Poll moest de twee kemphanen uit elkaar halen.

"Vieira is 1.93 m en wilde een ruzie beginnen met Gary Neville. Dus ik zei: maak maar ruzie met mij" zei Roy Keane na de wedstrijd.

Neville zelf verklaarde dat er incidenten waren voorgevallen, maar dat dit niet van invloed was op zijn concentratie. "Er waren wat dingen gebeurd voor de wedstrijd die me teleurstelden. Zeker van spelers van dat kaliber, maar het is een hard spelletje."

Na het duel bracht Keane de bedreigingen aan het licht. Vieira zelf kon kort over de aantijgingen zijn. "Ik heb niemand bedreigd. Het zijn grote spelers die zichzelf wel kunnen redden. Ik maakte een praatje met Roy Keane en dat was alles. Neville is een grote jongen, hij kan wel voor zichzelf zorgen."