Barcelona slaat bij Sevilla toe na rust

Na enkele moeizame wedstrijden na de jaarwisseling, lijkt Barcelona weer het ritme van voor de feestdagen te pakken te hebben. De ploeg van Frank Rijkaard won zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Sevilla met 0-4.

Tot het eind van de eerste helft had de nummer vier van de Spaanse ranglijst nog de illusie dat er iets te halen viel tegen de koploper. Maar nadat de wedstrijd was hervat scoorde de topscorer van de Primera División, Samuel Eto'o, de 0-1.

Tien minuten daarna werd de wedstrijd beslist door een eigen doelpunt van Julio Baptista die zijn doelman kansloos liet, en even daarna scoorde Ronaldinho, die na een afgeslagen aanval alsnog de bovenhoek vond. Ludovic Giuly schoot tenslotte de eindstand op het bord.