PSV wil defensieve versterking

Guss Hiddink wil nog in deze winterstop een nieuwe speler voor de defensie binnenhalen.

PSV heeft met de blessures van Kasper Bøgelund, André Ooijer, Wilfred Bouma en Ernest Faber niet veel verdedigers meer over. Ernest Faber, die al veel blessures kende en net weer hersteld was, moest in de oefenwedstrijd tegen het Turkse Trabzonspor met last van zijn hamstring het veld verlaten.

Ook middenvelder Remco van der Schaaf haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij liep een kuitblessure op. Overigens won PSV de oefenwedstrijd na het nemen van strafschoppen. Na 90 minuten stond het nog 2-2. De twee doelpunten voor de club uit Eindhoven werden gescoord door Arjen Robben en Mark van Bommel.

Hiddink is bang dat in de tweede seizoenshelft de verdediging de achilleshiel van PSV wordt: "Zeker met het oog op de grote hoeveelheid wedstrijden die we gaan spelen, zijn we gauw kwetsbaar."

PSV heeft echter niet de financiële mogelijkheden voor aankopen. Zeker niet nu het lijkt alsof er deze winterstop geen van de spelers waar geruchten over gingen, zullen worden verkocht. "Voor een nieuwe versterking zal gezien de financiële situatie creativiteit zijn geboden." aldus Hiddink.