Uitslag NAC Breda - Newcastle United

NAC Breda heeft haar Europese campagne er al weer opzitten. Na de forse nederlaag in Engeland werd er nu met 0-1 van Newcastle United verloren.

Newcastle liet vanavond zijn toppers op de bank zitten na de 5-0 zege in eigen huis. Given, Speed en Shearer speelden niet mee. De Engelsen kregen de eerste kans, maar ook NAC kon gevaarlijk worden. Penders kopte op de paal.

In de tweede helft gingen de gasten nog wel voetballen voor de overwinning. NAC probeerde het tij fysiek te keren. Pas vijf minuten voor tijd kon Robert de overwinning voor Newcastle opeisen (0-1).

Een verdere tegenvaller voor NAC was dat doelman Gabor Babos in de eerste helft zijn hand brak, waarna Coutinho inviel. Babos is zeker zes weken uitgeschakeld.

NAC Breda - Newcastle United (0-1)
87' Robert 0-1

Geel: Slot, Stam (beiden NAC), Bramble (Newcastle)

NAC Breda: Babos (Coutinho/35), Collen, Penders, Koning (Barakat/68), Gudelj, Seedorf, Stam, Slot, Engelaar, Elmander, Boussaboun (Vos/68)

Newcastle United: Harper, Griffin, Jenas, Bramble (Caldwell/79), O'Brien, Viana, Bernard, Solano (Ambrose/79), Robert, Dyer (Lualua/83), Ameobi