Levensreddende Health Control Game Timer voor je DS

Ik denk dat we het er allemaal mee eens kunnen zijn dat gamen een behoorlijk riskante hobby is. Wie weet bezorgt de DS je wel vierkante ogen? Misschien dat het geluid té hard staat? Of game je langer dan gezond voor je is?

Nu blijkt dat de meeste gamers wel een beetje gehoorschade over hebben voor een goede Kill/Death ratio. Maar de Japanners denken hier blijkbaar anders over.

De Health Control Game Timer (HCGT) is een apparaat met de functie 'gameschade' te voorkomen. De HCGT heeft een aantal unieke functies:

-Gezicht afstand detectie: Door de ingebouwde sensor weet het geval hoe ver de Nintendo DS zich van je gezicht bevindt. Om schade voor je ogen te voorkomen zal een alarm af gaan om te waarschuwen als je de DS té dicht bij je gezicht houdt.
-Om je oortjes te beschermen kan je met de HCGT volume beperken.
-Om een gamesverslaving en sociale schade te voorkomen is er ook een timer ingebouwd. Je kan er voor kiezen 30, 60, 90 of 120 minuten te spelen. Zodra je door je tijd heen bent zal er een alarm af gaan en zal de ingebouwde led gaan flitsen. Het is maar te hopen dat je snel je spel op kan slaan want de Health Control unit kan de DS uitschakelen.

Dit levensreddende apparaat kost ruwweg 35 euro.



De HCGT, voor wie nog geen moeder heeft