Co-op in Uncharted 2? en meer informatie in interview

Uncharted: Drake's Fotune was een groot succes op de Playstation 3, twee jaar geleden. Dit jaar komt het tweede deel uit waarin Drake wederom op zoek gaat naar schatten. In een interview met Naughty Dog is er meer informatie vrijgekomen over de game.

Drake zal in deze game omgeven zijn met donkere figuren die op de zwarte markt opereren. Ondanks dat het moeilijk is om deze mannen te vertrouwen help Drake één van deze op zoek naar de heilige graal van het Boeddhistische geloof.

Drake zal zich door het spel heen in veel verschillende omgevingen bevinden zoals besneeuwde bergen, steden en moerassen. Alles zal weer even gedetailleerd zijn als de jungle in het eerste deel. Oude bekenden zullen terugkeren zoals Sullivan maar ook nieuwe personages zullen ten tonele komen zoals een Australische chick. Er wordt nog meer verteld. Dit kun je zien in het eerste deel van het interview hieronder

Om Drake te laten groeien als karakter zal hij te maken krijgen met veel verschillende andere karakters. In de game zal je wederom weer flink moeten knallen maar je zult ook stealth moeten gebruiken. Hiervoor hebben de makers hele nieuwe AI moeten ontwikkelen die erg realistisch op de situaties zouden reageren. Deze stealth zorgt ook voor een groter speelveld waardoor de keuze hoe het spel te spelen groter wordt.

Omdat je vaak vergezeld wordt met een female-sidekick kwam in het interview de vraag naar boven of er co-op in Uncharted 2 zou zitten. Daar mocht helaas niets over gezegd worden maar hij kon ons verzekeren dat ze zich concentreren op de singleplayer-ervaring.

Ook in deel twee wordt nog meer verteld die je hieronder kunt zien.