Meer informatie en screenshots van Heavy Rain

Heavy Rain is een nieuwe game van Quantic Dream. Na veel geruchten en euforische verhalen van de pers werd de game afgelopen TGS eindelijk aan de consumenten getoond. Sindsdien is er steeds meer informatie naar buiten gekomen. Zo ook vandaag want we hebben weer een aantal nieuwe feitjes voor jullie.

Sommige zullen het misschien jammer vinden dat bekend is geworden dat Heavy Rain geen multiplayer zal bevatten. Volgens de makers is de kern van het spel een interactief verhaal met veel emotie. Een multiplayer zou hier niet goed in passen. Voor de trophy-hoeren is er dan wel weer goed nieuws: de game zal trophies bevatten. Wat voor soort trophies we kunnen verwachten is nog niet bekend.

Één van de meest interessante dingen van Heavy Rain zou wel eens de controls kunnen zijn. Deze zouden heel anders aanvoelen dan de games die we op dit moment kennen. Volgens de makers worden de face-buttons (kruisje, vierkantje, driehoekje en rondje) op dit moment niet gebruikt met uitzondering van de actie-momenten waarin quick-time events worden gebruikt.

Als bonus zijn er ook nog twee nieuwe screenshots opgedoken die jullie hieronder kunnen zien.



Als alles goed gaat kunnen we Heavy Rain volgend jaar verwachten voor de Playstation 3.