GC Azië onthult twaalf deelnemende landen

Leipziger Messe International heeft gemeld dat twaalf landen zullen deelnemen aan de Games Conventie Azië en de bijbehorende conferentie welke van 18 tot en met 20 september in het Suntec International Convention & Exhibition Centre te Singapore worden georganiseerd. Dit jaar heeft de beurs het thema Inspire Yourself.

Uit twaalf landen hebben bedrijven zich aangemeld om te exposeren tijdens de beurs. Hiervan zijn bedrijven uit Vietnam, Taiwan, Thailand, Filippijnen, Singapore, Japan, Indonesië, Nederland, Duitsland, USA, Maleisië en China bevestigd. Daarnaast zullen volgens Leipziger Messe International enkele producten voor het eerst aan de wereld getoond worden.

Volgens managing director Jorg Zeissig is multiculturele game-ontwikkeling een belangrijk thema als je het over een regio als Oost-Azië hebt. Zeissig is er van overtuigd dat de GCA en de GCAC de edities van vorig jaar zullen overschaduwen in termen als uitwisseling van kennis en belang op mondiaal niveau door het aantal internationale bedrijven die zich presenteren en de bevestigde exclusieve premières.