Fatal Inertia vanaf 11 september op de Xbox 360

Koei Software heeft aangekondigd dat de game Fatal Inertia vanaf 11 september in de Amerikaanse winkels zal liggen. In het persbericht hebben ze het alleen over de Xbox 360-versie, dus het lijkt erop dat de PS3-versie uitgesteld is of misschien helemaal geschrapt is.

Fatal Inertia is een futuristische hoge snelheid combat-racer en Koei wil het plezier en de spanning weer in dit genre terug brengen.By designing Fatal Inertia 's gameplay around a physics engine it not only allowed us to create a truly different driving model, but it also helped us create a set of dynamic weapons with multiple tactical applications. De physics zijn dus erg belangrijk en zorgen ervoor dat je ook echt je eigen tactiek kunt bepalen.

De levensloop van Fatal Inertia is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want bijna twee jaar geleden werd de game voor de PS3 aangekondigd. Iets minder dan een jaar geleden werd bekend gemaakt dat het spel ook naar de Xbox 360 zou komen en vandaag is dus bekend geworden dat de game (voorlopig?) alleen op de Xbox 360 zal verschijnen. We houden jullie op de hoogte in deze soap.