Nintendo VIP sterren nog maar twee jaar houdbaar

Iedereen die wel eens Nintendo producten koopt kent ze wel, de Nintendo VIP sterren waarmee je leuke goodies kunt 'kopen'. Nintendo heeft echter de huidige policy vervangen door een nieuwe en om lid te blijven van Nintendo.nl moet je deze nieuwe policy accepteren. Doe je dit niet voor 15 juni, dan ben je al je sterren kwijt.

Als het goed is heeft elke geregistreerde user een mail gekregen van Nintendo. Mocht dat niet het geval zijn, hieronder vind je de mail ook:

Beste Nintendo-fan,

Bij Nintendo respecteren we de privacy van de bezoekers van onze website en we erkennen het belang van de bescherming van je persoonsgegevens. Om extra onderdelen aan onze website toe te kunnen voegen, om onze producten te kunnen verbeteren en ze aan te passen aan de behoeftes en wensen van onze gebruikers, hebben we je toestemming nodig om informatie te verzamelen over je online activiteiten op onze website en met de producten van Nintendo.

Door op deze link http://www.nintendo-europe.com/NOE/nl/NL/home/index.do te klikken en in te loggen op je account, kun je de Privacy Policy doornemen. Als je de informatie op die pagina hebt doorgenomen, heb je de keuze om WEL of NIET met deze nieuwe Privacy Policy AKKOORD te gaan.

Het is belangrijk om te melden dat wanneer wij op 1 juli 2007 geen antwoord van je ontvangen hebben of als je ervoor kiest om NIET met onze nieuwe Privacy Policy akkoord te gaan, je vanaf die dag je sterren in de sterrencatalogus niet meer kunt gebruiken, aangezien we je Nintendo-lidmaatschap zullen moeten deactiveren. Wat je ook beslist, je kunt in ieder geval nog tot 1 juli 2007 je sterren gebruiken en profiteren van de andere voordelen van het Nintendo-lidmaatschap.

Let er ook op dat wanneer je je Nintendo-lidmaatschap voortzet, je sterren voortaan 24 maanden nadat ze toegevoegd zijn, komen te vervallen. Alle sterren die je voor de introductie van de nieuwe Algemene Voorwaarden verzameld hebt, vervallen 12 maanden na de introductie van deze nieuwe Algemene Voorwaarden. Dit zal niet voor 1 juni 2008 gebeuren.

Binnenkort zul je echter in de gelegenheid zijn om je sterren in de sterrencatalogus in te ruilen voor Wii Points als je je Wii-winkelaccount hebt verbonden met je lidmaatschap van de Nintendo of Europe-website.

Hopelijk zien we je binnenkort weer op onze website en we hopen dat je samen met ons veel plezier zult beleven aan de nieuwe generatie in videogaming!

Het Nintendo-team

Het komt er dus op neer dat je even opnieuw moet inloggen en de nieuwe voorwaarden moet accepteren. Belangrijkste verandering is dat de sterren nog maar twee jaar geldig zijn en dat je nu eindelijk je sterren kunt omwisselen voor Wii-points (exacte datum nog niet bekend).