Eerste info over The Club

Bizarres nieuwste third person shooter The Club wordt op de E3 slechts door middel van een demo getoond. Dit zelfs achter gesloten deuren. Alleen de ontwikkelaar mag de game spelen, niemand van de pers mag er aan komen.

Het perspectief in The Club lijkt sterk op dat van Resident Evil 4. Grafisch is de game een next-gen game, maar zeker niet spectaculair. Momenteel heeft de game nog flink last van lage framerates en texture bugs.
Bizarre vertelt echter, dat de beelden die de journalisten te zien krijgen niet van de uiteindelijke kwaliteit van de game zullen zijn.

De gameplay doet denken aan Time Crisis, maar dan zonder de vaste weg waar je over wordt geleid. Vijanden kunnen van elke kant komen afhankelijk van of je naar voor of achteren loopt. Punten die je scoort met kills worden als geld geteld. Je kunt extra punten verdienen door combo's of headshots.

De hoofdrolspeler behoort tot de laagste van drie groepen. De eerste groep is de "Prey". Mensen die worden opgejaagd in locale arena's voor een paar dollar. Hun tegenstanders zijn de "Hunters", zij worden betaald om te doden. The laatste groep heet "Moneyman". Zij zijn het brein achter The Club en verblijven op de achtergrond. Zij maken The Club tot wat het is.

Tot de geplande multiplayer mode behoort ook een "Deathmatch" variant. Hierin krijgt de speler wapens als gattling guns en rocketlaunchers. Afhankelijk van de lichaamsdelen waar je op mikt kun je verschillende hoeveelheden prijzengeld verdienen. Elk wapen zal ook zijn second firing mode krijgen.

The Club verschijnt ergens in 2007 voor Xbox 360 en PlayStation 3.